Po vjen koha e luleve, e verës!!!

Nuk mund të jetë verë zyrtarisht, por ngrohja dhe lagështia thonë se është, e sigurt.

Dekorimi i shtëpise me lule do ishte dicka fantastike, verore, dhe e kënaqshme për syrin tonë.

Ja disa dekorime me lule të ndryshme:

IMG_0006

IMG_0008

IMG_0012

IMG_0019

IMG_0020

IMG_0021

IMG_0025

IMG_0032

IMG_0051

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤