Eva Mendes dhe Familja Kujtojnë ‘Të mrekullueshmin’ Juan Carlos Pasi Ai vdiq nga kanceri në moshën 53 vjeçare.

f70936565d9c3da62b101f7ee01aae27

Vëllai i madh i Eva Mendes fatkeqësisht humbi betejën e tij ndaj kancerit të fytit.

Juan Carlos Mendez u diagnostikua me kancer një vit e gjysmë më parë dhe vdiq më 17 Prill në moshën 53 vjeçare.

4c7c83b09b630f050130d3d7d497c9b6

Unë nuk kam asnjë ide se si ta përballoj këtë, por unë dua t’ju falënderoj të gjithë ata që janë shqetësuar për mua dhe më besoni kur them mesazhet më bëjnë të ndihem pak më mirë. Jeta ime nuk do të jetë e njëjtë pa atë. Ju faleminderit të gjithëve “, ka shkruar Carlos.

7f32f43390abf639b46eebc6916a705e

Aktorja ka ndarë mesazhet e veta në lidhje me vëllain e saj, duke përfshirë një foto rikthyese të Juan Carlos e cila shkroi, “Duke i dërguar kaq shumë dashuri sot ai vazhdon betejën e tij me kancerin. Të dua vëlla i madh. ”

72b05bff8a98d253a112e08105e9edb6

Kur Carlos njoftoi për lajmin tragjik, tha se e ka kaluar “në mënyrë paqësore.” “Ai luftoi me të gjithë forcën dhe fuqinë e tij. Ai la pas dy fëmijë, “shkroi Carlos.

62ff19e6a4810e03956abf6960ceaa74

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤