Eyeliner i kaltër + buzëkuq vishnje = përsosmëri e bukurisë në modelet si Gigi Hadid dhe Kendall Jenner

Nëse Kendall Jenner, Taylor Hill dhe motrat Gigi dhe Bella Hadid janë duke ecur në tapetin e njëjtë, padyshim se mund të vëni bast se ngjarja do të jetë e mirë.

1

Picture 1 of 3

Gjenialja e makijazhit, Pat McGrath u ka dhënë modeleve si Gigi dhe Kendall, të dyja 22 vjeçe, qepalla të kaltra dhe buzë me ngjyrë të mbylltë vishnje për “New York Fashion Week”.

Ky kombinim i hatashëm është tejet i përdorshëm dhe e zbukuron çdo lloj lëkure!

“Vajza, gjithçka është rreth pigmentit të kaltër. Forca e vërtet e bukurisë gjendet në gojë dhe në sy, prandaj gjithçka është rreth ngjyrës së përsosur”, ka treguar prapa skenave Pat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤