Fëmijët Brad Pitt dhe Angelina Jolie janë tashmë “të mëdhenj” si prindërit e tyre

728365b801bc271abc2d8957ab27e544

Me genet e Angelina Jolie dhe Brad Pitt, nuk është e vështirë të besohet se fëmijët e Jolie-Pitt janë të destinuar për madhështinë. Plus, duke pasur parasysh se ka gjashtë prej tyre, nuk ka në thelb asgjë që nuk mund të arrijnë kur ata janë së bashku. Ka Maddox (14), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), Vivienne (7), dhe Knox (7).

Edhe pse të dy prindërit e tyre janë aktorë, fëmijët e Jolie-Pitt ndihen sikur ata s’duhet të ndjekin gjurmët e tyre. “Asnjë nga fëmijët e mi duan të jenë aktorë,” zbuloi Angelina, në BBC Radio. “Ata në të vërtetë janë shumë të interesuar për të qenë muzikantë. Mad është i interesuar në përpunim … dhe Pax e do muzikën dhe deejaying. ”

987fd1db5e66a9d67cb6424f84e06399

Në vend që fëmijët të jenë të tërhequr nga aktrimi, duket se gjashtë fëmijët janë intriguar nga gjuhët. Kjo ndoshta rrjedh nga fakti se nëna e tyre udhëton nëpër botë si e dërguar e posaçme për Komisionin e Lartë të Kombeve të Bashkuara për Refugjatë. “Të gjithë fëmijët kanë mësuar gjuhë të ndryshme”, tha Angelina. “I pyeta se çfarë gjuhë ata donin për të mësuar dhe donin Khmer Shi, e cila është një gjuhë kamboxhiane. Pax është përqëndruar në Vietnamese. Mad është në gjermanisht dhe rusisht. Duke folur Frengjisht, Z. Vivienne në të vërtetë ka kërkuar për të mësuar arabishten. Dhe Knox është duke mësuar gjuhën e shenjave. “Në përgjithësi, Jolie shpjegoi se fëmijët e saj janë duke u bërë si ata duan të jenë.

Përveç të mësuarit në lidhje me artin e gjuhës, Angelina ka bërë të sigurt për edukimin e tyre në lidhje me vendet nga ata janë. Në mënyrë të veçantë, fëmijët e Jolie-Pitt kanë festuar Ditën Botërore të Refugjatëve në shtëpinë e tyre. “Ne gjithashtu flasim për elasticitetin e tyre dhe forcën e tyre dhe i admirojmë ato”, ka thënë Jolie. “Dhe kështu ata janë heronj në shtëpinë time.”

e3461cfffacc879d71cc391eeac4b4a5

Përveç kësaj për të nderuar fuqinë e refugjatëve, Angelina ka për qëllim ti mësojë fëmijët e saj se nuk duhet të shikojnë mbi këta individë me keqardhje. Përkundrazi, ajo thotë se: ” ata kanë aq shumë admirim dhe respekt për njerëzit që vuajnë realitete të ndryshme dhe mbijetojnë me hir dhe dinjitet të tillë.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤