Fëmijët duan shtëpizë në pemë!

View Gallery
4 Photos
Fëmijët duan shtëpizë në pemë!
10289975_829732227072866_3979705674334905554_n

Fëmijët duan shtëpizë në pemë!
10353547_829732033739552_4882525773448119493_n

Fëmijët duan shtëpizë në pemë!
10868172_829732047072884_6015051588483432074_n

Fëmijët duan shtëpizë në pemë!
10931269_829732063739549_1880180682991566854_n

Të zgjohesh pranë zogjve, midis rrënjëve të pemëve dhe gjetheve, në një krevat në mes të pyllit mbi një shtëpi të ndërtuar mbi një pemë është një ëndërr që mund të realizohet…

Shtëpi të tilla të ndërtuara mbi pemë thonë se nuk mund të imagjinohet se sa i lirë mund të ndihet njeriu… Këto shtëpi ofrojnë një ndjenë dhe përvojë të veçantë sidomos për adhuruesit e natyrës dhe personat më romantik.

Si fëmijë gjithmonë kemi ëndërruar të kemi një shtëpi të vogël nga druri në një pemë. Ideja për të pasur një shtëpi të vogël për të qenë larg zhurmës dhe për të pasur privatësi ka qenë gjithmonë ëndërr e atyre që kanë jetuar në qytete të mëdha.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤