Femra më seksi në SHBA…

Sot ka shumë femra që janë të famshme për shkak të formave seksi.

Por kjo modele, Luxiboo, nga Los Angeles, cilësohet si një simbol i femrës së nxehtë.

Me origjinë nga Irlanda dhe Filipinet, ajo thotë se e ka nisur modelingun që kur ishte 12 vjeç.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤