Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë

View Gallery
26 Photos
Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 1

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 2

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 3

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 4

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 5

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 6

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 7

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 8

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 9

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 10

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 11

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 12

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 13

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 14

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 15

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 16

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 17

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 18

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 19

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 20

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 21

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 22

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 23

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 24

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 25

Festat e fundvitit trokasin në SHBA, Melania na tregon dekorin e Shtëpisë së Bardhë
USA 26

Melania Trump ka hapur dyert e Shtëpisë të Bardhë për të treguar zbukurimet e festave të fundvitit. Tema e këtij viti i është dedikuar patriotizmit.

Zonjë e Parë ka publikuar dekorin e festave të fundvitit në Shtepine e Bardhë, ku duket magjia e festave.

Dekori është konceptuar nga vetë Melania, e cila ka zgjedhur temën e këtij viti duke e quajtur “Thesaret amerikane”.

E njohur për stilin e saj elegant, Melania e veshur me pallto te zeze dhe doreza lekure të kuqe tregon në videon e publikuar nga Shtëpia e Bardhë, detajet e zbukurimeve ekstravagante.

14 000 ornamente dhe 29 pemë të kuqe që përfaqësojnë patriotizmin janë vendosur në Cross Hall dhe Grand Foyer.

Pjesë e dekorimit festiv është gjithashtu një shtëpi tradicionale, si dhe një pemë me një lartësi prej 5.5 metrash.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤