Fiori dhe Rozana bashkojnë forcat!!!

collage

Pas largimit nga “Fiks Fare” Fiori Dardha nuk qëndroi duarkryq. Ajo nisi punën për një program të ri, të të njëjtit lloj, pra për një emision investigativ. Risia që Fiori ka vendosur të sjellë është ‘zëri femëror’. Asaj do t’i bashkohet edhe Rozana Radi në këtë nismë dhe do të bëhen një zë i fuqishëm i problematikave të qytetarëve.

Fiori ka me vete eksperiencën e fituar në “Fiks Fare”, kurse Rozana ka dalluar gjithmonë për shumë talente. Lajmin e konfirmon Rozana.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤