Foto e rrallë e Mbretëreshës Elizabet kur ishte e re

Mbretëresha Elizabet sot i ka kaluar të 90-at, dhe është një nga gratë më të nderuara në botë.

Jemi mësuar me imazhin e saj me flokë të bardha, edhe pse asnjëherë nuk e tregon moshën që mban mbi supe.

Sigurisht shumë vite më parë, ajo ishte dhe një femër me klas, dhe madje shumë e bukur.

Me trupin si një franceze dhe me flokët brune të cilat nuk ja ndryshoi kurrë gjatësinë.

Elizabet 1

Picture 1 of 2

Në foton e mësipërme, ajo shfaqet e ulur në sedijen e një avioni teksa lexon gazetën, dhe shihen këmbët e saj plot finesë.

E veshur me një fustan shumë vajzëror, dhe me perlat që nuk i heq kurrë nga qafa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤