Foto e rrallë, kush është vajza bionde që po përqafon Edi Rama?

Fotografi austriak Hubert Lobnig, ka çelur në galerinë “Zeta” në Tiranë, një ekspozitë të frymëzuar nga takimi i tij i parë më Shqipërinë në vitin 1992.

Fotografitë që kanë ngacmuar më shumë audiencën kanë qenë ato të shkëputura nga shtëpia e kryeministrit Edi Rama, në atë kohë pedagog në Akademinë e Arteve.

Përvec fotos ku dukej një dhomë e kthyer në studio pikture, dhe një mur i ngjyer me të kuqe ku binin në sy shkrimet me të bardha, një tjetër fotografi ka kuriozuar publikun.

Eshtë pikërisht fotoja ku kryeministri po përqafohet me një bjonde.

Lobnig nuk e ka thënë emrin e personazhit, por ka treguar se është pedagoge.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤