Princesha Sofia dhe fotografitë më të bukura të Çiftit Mbretëror të Suedisë

Princesha Sofia duket kaq e lumtur dhe e qeshur!

Princi Carl Philip i Suedisë dhe gruaja e tij, Princesha Sofia, Dukesha e Värmland, e sigurt se bëjnë një çift të shkëlqyer.

Prindërit krenarë të Aleksandrit kanë filluar takimet në vitin 2009, njoftuan fejesën e tyre në qershor të vitit 2014, dhe e bënë zyrtare më 13 qershor, 2015.

Po ju percjellim nje set me fotot e tyre me te bukura.

Best-Pictures-Prince-Carl-Philip-Sofia-Hellqvist

couple-didnt-let-little-rain-ruin-day-while-celebrating

couple-glowing-arrived-pre-wedding-dinner

couple-bundled-up-FIS-Nordic-World-Ski-Championships

couple-all-smiles-when-posed-son-Prince

couple-couldnt-stop-grinning-while-attending-Victoria-Day

couple-held-hands-while-official-visit-Älvdalen-Sweden

couple-looked-part-September-2014-opening

Prince-Carl-had-Sofia-his-side-service-Royal-Chapel

duo-participated-Sweden-National-Day-celebrations-June

Prince-Carl-couldnt-hide-his-love-Sofia-while-dining

Prince-Carl-held-umbrella-over-his-fiancée-during-rainy-July

couple-looked-picture-perfect-posed-cameras

Prince-Carl-Philip-Sofia-couldnt-contain-excitement-after

Princess-Sofia-hid-her-baby-bump-bouquet-event

Sofia-only-had-eyes-her-fiancé-during-dinner-Stockholm-City

Sofia-Philip-were-all-smiles-event-July-2015

shared-smiles-during-visit-Dalarna-Sweden-October-2015

Sofia-Prince-Carl-Philip-exchanged-sweet-glances-during

Sofia-Prince-Carl-looked-royal-part-during-December

typical-royal-fashion-Prince-Carl-Sofia-paired-June

two-held-hands-formal-gathering-Swedish-Academy

were-regal-event-August-2013

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤