Fotot mahnitëse të qyteteve më interesante në botë

Konkursi “National Geographic Travel Photographer of the Year” sjell foto te mrekullueshme.

Ekzistojnë tri kategori me të cilat fotografët paraqesin punën e tyre: natyra, qytete, dhe njerëzit.

Më poshtë, ju paraqesim disa mrekulli fotografike për kategorinë “Qytetet”.

GOLDEN GATE BRIDGE, FORT WINFIELD SCOTT, KALIFORNIA.

BBsGmhU

LOMBARD STREET, SAN FRANCISCO, KALIFORNIA.

BBsGrgT

KULLA EIFFEL, PARIS, ILE-DE-FRANCE, FRANCË.

BBsGtJu

HONG KONG.

BBsGjJj

WADI DOHAN, YEMEN.

BBsGmi3

SEVILLA, ANDALUSIA, SPANJË.

BBsGw2Q

VALENCIA, SPANJË.

BBsGmi5

DUBAI, Emiratet e Bashkuara Arabe.

BBsGmi7

LOS ANGELES, CALIFORNIA, UNITED STATES.

BBsGrh7

SEOUL, KOREA E JUGUT.

BBsGw30

ROMA, LATIUM, ITALI.

BBsGhcJ

HONG KONG.

BBsGjJs

MURI I MADH KINEZ, BEIJING, KINË.

BBsGyyx

HONG KONG.

BBsGjJv

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤