Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!

View Gallery
13 Photos
Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 1

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 2

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 3

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 4

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 4

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 3

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 2

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jaçe 1

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska-Jaçe-2

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jace 2

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jace 1

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jace 3

Françeska Jaçe shfaqet joshëse, thuajse nudo!
Françeska Jace 5

Modelja Françeska Jaçe gjithnjë arrin të tërheqë vëmendjen me paraqitjen e saj ekstravagante. Këtë herë ajo ka nxjerrë zbuluar asetet, duke pozuar me një fustan të zi krejtësisht transparent.

Sikurse mund të shihet, ish-banorja e “Big Brother” është topless dhe mban veshur poshtë fustanit tyl vetëm të brendshmet minimaliste me ngjyrë të zezë.

Modelja ka preferuar t’i shoqërojë fotografitë, që nuk i lënë aspak vend imagjinatës, vetëm me një fjalë në gjuhën angleze, duke e konsideruar veten kështu provokative.

Natyrisht kjo nuk është hera e parë.

Po jua përcjellim të rejat dhe të vjetrat…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤