Fshati përrallor në Bambu

View Gallery
12 Photos
Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 1

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 2

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 3

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 4

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 5

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 6

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 7

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 8

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 9

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 9-1

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 9-2

Fshati përrallor në Bambu
“Fshati i gjelbër” 9-3

“Fshati i gjelbër” quhet një kompleks turistik në Bali, pranë lumit Ayung, jo shumë larg zonës së kampingut që gjendet në luginën e lumit.

Ky fshat i mahnitshëm, ku 18 shtëpitë e tij janë të ndërtuara nga druri i bambusë, është i dizajnuar nga kompania Ibuku – ndërsa realizimi i tij është bërë nga mjeshtrit e shquar lokalë.

Shtëpitë prej bambusë janë shumë kualitative, ofrojnë komoditet të duhur, ndërsa janë të lidhura ngushtë me naytrën.

Shtëpitë janë funksionale, ndërsa dhe mobiliet dhe të gjitha orenditë janë ndërtuar dhe vendosur në harmoni me natyrën.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤