Fuçitë e tekilave kthehen në hotele, hidhni një sy brenda tyre

View Gallery
3 Photos
Fuçitë e tekilave kthehen në hotele, hidhni një sy brenda tyre
fuci 1

Fuçitë e tekilave kthehen në hotele, hidhni një sy brenda tyre
fuci 2

Fuçitë e tekilave kthehen në hotele, hidhni një sy brenda tyre
fuci

A e keni qejf tekilën?

Tani mund të flesh në fuçitë e mëdha prej druri ku në të kaluarën prodhohej tekila.

Një resort në Meksikë premton për klientët e tij krevate brenda fuçive. Komode dhe të përshtatshme për të gjithë, dhomat kanë gjithçka duhet për të kaluar një natë speciale.

Hoteli ndodhet në qytezën Tequila, pikërisht pranë fushave ku bëhet distilimi i pijes së famshme.

“Është një eksperiencë unike”, deklarojnë klientët e resortit.

Gjatë qëndrimit është e mundur të praktikoni shumë aktivitete në ajër të pastër, por edhe të shijoni tekila.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤