Fustane nuserie bashkëkohore, por jo si të gjitha nuset!

Gjetja e përsosur e fustanit të dasmës për personalitetin tuaj është një sfidë për shumë nuse moderne, veçanërisht në qoftë se ju e ndjeni veten në mesin e turmës jo-aq-femërore.

Çka në qoftë se ju keni qenë gjithmonë ajo vajza e xhinseve dhe t-shirt dhe nuk mund ts imagjinoni veten me një fustan të bardhë me xhingla?

Ju mund të dukeni po aq të mrekullueshme, pa kaluar jashtë zonës tuaj të veshjes!

01-Ashi-Studio

02-carolinaherrera-2

03-Rosa-Clara-Olivia-Graham

04-Czacc-czacc.co_.kr-1

05-Sarah-Seven-Sonyunhui-sonyunhui.com_

06-BHLDN-Coral-Mara

07-Choi-Jae-Hoon-1

08-Needle-Thread

09-Tony-Ward-2

10-Reformation

11-Ashi-Studio2

12-Ray-Co-raynco.co_.kr-1

13-Vania-Romoff-Bridal2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤