Gabimet që ju bëjnë të dukeni se jeni veshur pa shije

Në botën moderne, numri i stileve të rekomanduara nga dizajnerët dhe stilistët e shumtë është në rritje, nga sezoni në sezon.

stil 1

Picture 1 of 11

Dizajnuesit e rrobave dhe këpucëve ndonjëherë janë tepër të etur për t’u larguar nga e zakonshmja.

Por ajo çfarë është në trend, jo domosdoshmërisht i rri bukur secilit prej nesh.

Më poshtë po ju sjellim disa rroba dhe kombinime që thjesht duket se janë të tepruara.

Shihni me kujdes dhe mbajeni mend se nuk janë rrobat ato që ju bëjnë unik!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤