Gisele Bündchen dhe Tom Brady kanë publikuar foto nga dasma e tyre që nuk ishin parë më parë

Gisele Bündchen dhe Tom Brady po lajmërojnë përvjetorin e nëntë të tyre të martesës me fotografitë e pa para më parë të ditës që thanë “Unë pranoj!”.

Secili ndau një fotografi nga dasma e tyre, e cila u zhvillua në Kishën Katolike të Shën Monikës të Kalifornisë në shkurt 2009, së bashku me një dedikim të ëmbël për partnerin që ishte shkruar në gjuhën angleze dhe portugeze – gjuhën amtare të Bündchen.

“Jeto, qesh, dashuro ….. dhe unë të dua!”, në anglisht dhe në gjuhën portugeze, – kështu Brady e përshkroi një foto të tij duke puthur nusen e tij, e cila mbante një fustan Dolce & Gabbana.

Gruaja e tij supermodele gjithashtu ka postuar një foto të PDA-së që tregon qendërmbrojtësin e NFL duke përqafuar zonjën e tij ndërsa ata ndajnë një puthje të pasionuar.

Edhe Bündchen, në anglisht dhe në gjuhën portugeze, ka shkruajtur:

“Çfarë udhëtimi kemi kaluar 9 vitet e fundit!”

“Unë e dua të mësuarit dhe të rriturit me ty, përvjetor të lumtur dashuria e të jetës time!

Muaj pasi Bündchen dhe Brady u martuan, Brady i tha GQ-së në nëntor të vitit 2009 se ceremonia kishte marrë vetëm dy javë për t’u planifikuar. “Ne e planifikuam për 10 ditë, dhe ishte e përsosur,” tha ai.

Brady gjithashtu zbuloi se një ceremoni e dytë u mbajt në Kosta Rika, ku ata zotërojnë një shtëpi. Sipas People, familja dhe miqtë u ftuan për të festuar me çiftin në Santa Teresa, Kosta Rika.

Pothuajpas një dekadë pas marrjes së këtyre fotografive, çifti i bukur janë prindër krenar për dy fëmijët e tyre, Vivian Lake dhe Benjamin Brady, dhe Bündchen është gjithashtu një mama e gjetur e djalit të Brady, John Edward Thomas Moynahan, nga një marrëdhënie e mëparshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤