Gjejeni në shuplakë linjën e martesës! Ajo do t’ju zbulojë çdo gjë për jetën tuaj dashurore!

Ekzistojnë lloje të ndryshme linjash, siç mund të shihni në ilustrimin e mëposhtëm.

1-1

Picture 1 of 2

1. Linjat e lartësisë së njëjtë

Ju jeni i skofiar dhe i ndjeshëm. Mbështeni në mendjen tuaj të shëndoshë dhe dëshironi që çdo gjë të ecë ngadalë.

Befasitë nuk ju pëlqejnë, por kur zgjidhni partnerin, e kërkoni atë i cili do t’u pëlqejë bash të gjithë njerëzve tuaj të afërm. Ky është qëndrim kyç pa të cilin nuk dëshironi as të mendoni për martesën.

2. Linja në dorën e djathtë më e lartë

Ju jeni adhurues i gjeneratave të vjetra. Gjithmonë pajtoheni më mirë me njerëzit më të vjetër, andaj shanset më të mëdha i keni që partneri juaj të jetë më i vjetër.

Juve nuk ju interesojnë mendimet e njerëzve tuaj të afërm dhe në asnjë çast nuk jeni konformist.

3. Linja në dorën e majtë më e lartë

Ju jeni agresiv, gjithmonë i gatshëm për sfida dhe gara. Kurrë nuk pajtoheni me disfatën. Dashuria tek ju patjetër duhet të jetë e zjarrtë dhe çdo gjë të shpërthejë.

Për ju është me rëndësi që partneri të jetë i bukur dhe i këndshëm dhe të zgjojë admirim kudo që të shfaqet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤