Gjenetika në vepër

Reese dhe Ava duken më shumë si motra se sa nënë e bijë.

4-1

Picture 1 of 5

Aktorja dhe vajza e saj po i bëjnë gjithnjë e më konfuzë fotografët.

Reese Witherspoon (41) ka kohë që është e njohur, dhe gjithë këtë e ka transferuar te vajza e saj 18-vjeçare Ava.

Të dy ato janë fotografuar në aeroport përpara një udhëtimi familjar në Paris dhe aktorja 41-vjeçare dukej si motra e Avës.

Ava është vajza e Reese nga martesa e saj e parë me aktorin Ryano Phillippe.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤