Gruaja e Dritan Priftit përkujton ish-deputetin me një foto në përvjetorin e martesës

View Gallery
3 Photos
Gruaja e Dritan Priftit përkujton ish-deputetin me një foto në përvjetorin e martesës
Familja Prifti 1

Gruaja e Dritan Priftit përkujton ish-deputetin me një foto në përvjetorin e martesës
Familja Prifti 2

Gruaja e Dritan Priftit përkujton ish-deputetin me një foto në përvjetorin e martesës
Familja Prifti

Para disa muajsh ish deputeti i njohur shqiptar Dritan Prifti u nda nga jeta për shkak të një sëmundje të keqe. Herë pas here fëmijët e tij dhe bashkëshortja e kujtojnë atë nëpërmjet fotove dhe dedikimeve të ndryshme që bëjnë në profilin e tyre.

Mirëpo dita e djeshme, 25 maj, ishte një ditë e veçantë për familjen Prifti. Përpara 21 vitesh, ai dhe bashkëshortja e tij kurorëzuan me martesë dashurinë e tyre dhe këtë gjë e ka treguar gruaja e tij në profilin e vajzës së vogël.

Ajo ka publikuar një foto ku ish deputeti shfaqet i veshur dhëndër, ndërsa ajo e veshur nuse. Përmbi foto ka shkruar “25 maj 1997” duke e shoqëruar me dy zemra.

Siç dihet Dritan Prifti la pas edhe tre fëmijë, David, Tedi dhe Livia Prifti të cilët janë bërë shpesh pjesë e mediave pasi merren me modeling.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤