Harry dhe Meghan Markle, “muaj mjalti” tek George Clooney, në liqenin e Comos

‘Muaj mjalti’ italian për dukët e Sussex, që ashtu siç zbulon revista Chi në numrin e të mërkurës, 22 gusht, kanë kaluar disa ditë në liqenin e Comos, duke u bërë të ftuarit e veçantë të George Clooney dhe Amal Alamuddin.

Harry dhe Meghan nuk kanë dalë asnjë moment nga Vila Oleandra dhe kanë kaluar pjesën më të madhe të kohës duke u relaksuar në pishinë, ku Markle është zbavitur duke luajtur rolin e ‘dados’ për binjakët Alexander dhe Ella Clooney.

Sipas të përjavshmes çifti ka zbritur me një avion privat në sekret të plotë në mbrëmjen e 16 gushtit dhe janë drejtuar direkt në Vilën Oleandra, shoqëruar nga një grup agjentësh të shërbimeve sekrete angleze dhe nga agjentë të policisë italiane.

Teksa Meghan zbavitej me binjakët e çiftit, Harry ka sfiduar Clooney dhe të ftuarit e tjerë në ndeshje tenisi dhe basketbolli.

I vetmi moment ‘zyrtar’, gjithmonë sipas revistës, ka ndodhur në mbrëmjen e të shtunës, 18 gusht, kur në parkun e vilës është shtruar një darkë gala ku kanë marrë pjesë rreth 15 të ftuar.

Mbrëmja ka vazhduar deri natën vonë. Të dielën dukët e Sussex janë nisur nga Malpensa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤