Hilary Duff: Nuk kam nevojë të jem “Perfekte” me rroba banje

Hilary-Duff-I-Dont-Need-Look-Perfect-Bikini

Hilary Duff nuk është e apasionuar mbi trupin e saj me bikini. Aktorja 28-vjeçare dhe nëna e Luca është më “hot” se kurrë, por ajo nuk është e shqetësuar në lidhje e të qenit e përsosur në plazh.

hilary-duff-1e6fe474-65a5-4997-99ad-d8df0c956e9b

“Unë nuk kujdesem që të dukem absolutisht e përsosur në një kostum banje,” tha ajo për Today.com. “Unë jam një vajzë normale. Jam e fortë. Unë jam e aftë. Ndihem mirë me veten time, pasi unë kam pasur një fëmijë. ”

hilary-duff-credit-ben-cope-2015-billboard-650

hilary-duff-today-151230-tease_0740e28d8c50cb9417ba968f8422d03a.today-inline-large

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤