Historia e Jackie Baboon, ushtari i Luftës së Parë Botërore.

Për shkak të përkushtimit të tij në ushtri, Jackie Baboon u hajmalia zyrtare e Regjimentit të 3-të Transvaal dhe u mor kudo nga ushtarët.

Jackie Baboon 1

Picture 1 of 9

Nëse e keni dëgjuar historinë e “Jack baboon” atëherë duhet ta dini që ai ka punuar si një dirigjent i sinjalit të përsosur të trenit në Afrikën e Jugut, por do t’ju habisë fakti që Jack nuk ishte babuni i vetëm i punësuar në vend.

Ishte edhe Jackie, një Baboon Chacma ashtu sikurse Jack, i cili shërbeu në Regjimentin e 3-të në Afrikën e Jugut gjatë Luftës së Parë Botërore.
Jackie baboon u gjetë në pronën e Albert Marr, më saktë në fermën e tij, ai vendosi të marrë Jeckin dhe ta trajnte si anëtar të familjes.

Jeckie jetoj me Marr vite me rradhë dhe mësoj si të ishte një gentileman i vërtetë.
Ai gjithashtu u trajtua si një ushtar i mirfilltë, madje ju dha edhe një uniformë ushtarake. Shikoni fotot e mëposhtme të Jeckie, “ushtari” i luftës së parë botërore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤