Historia e vërtetë e martesës së Jackie Kennedy dhe Aristotle Onassis

01-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding

Jackie dhe Ari kishin filluar si miq të dashur. Kjo nuk ishte deri disa vjet pas vrasjes së burrit të saj të parë Presidentit John F. Kennedy, që rreth kësaj filloi.

Aristotle Onassis, një transportues mallrash i anijeve greke, ishte një nga njerëzit më të pasur në botë dhe Jackie, një ikonë amerikane.

02-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding 03-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding

Çifti u martua në ishullin privat të Skorpios Onassis, më 20 tetor 1968, një ngjarje që tani është duke luajtur në ekrane të vogla nga Katie Holmes dhe Alexander Siddig.

Jackie dhe Aristotle Onassis, i cili ishte 23 vite më i madh në moshë në ditën e tyre të dasmës, u martuan në një mënyrë të ngjashme me një ceremoni, të lumtur intime ortodokse greke. Fëmijët Kennedy, Caroline dhe John, Jr., morën pjesë në ceremoninë duke mbajtur qirinj që mbahen tradicionalisht nga faqet greke gjatë martesës. Motra e Jackie, Lee Radziwill ishte e ftuara e nderit dhe rreth 40 persona nga familja dhe miqtë e ngushtë morën pjesë në këtë ngjarje.

08-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding07-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding06-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding04-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding05-aristotle-and-jacqueline-kennedy-onassis-wedding

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤