“Home Sweet Home” shfaqet tashmë edhe në Kajro

auto_fatoni-trimi1479678675

Filmi “Home Sweet Home” i producentit Trim Musliu dhe regjisorit Faton Bajraktari, po vazhdon të shfaqet në festivalet më të mëdha botërore të filmit.

Pasi ka hyrë në garë për Çmimin “Oscar”, “Home Sweet Home” është shfaqur në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Kajro.

Producenti Musliu dhe regjisori Bajraktari, janë ndjerë të nderuar me prezantimin e filmit të tyre në Festivalin e Kajros, ndërsa kanë falënderuar ambasadorin e Kosovës dhe Shqipërisë në Egjipt, Beqir Ismaili dhe Eduard Sulo si dhe Drejtorin e Festivalit të Filmit të Kajros, Ahmed Hassouna, që ishin të pranishëm në shfaqjen e filmit.

“Home Sweet Home” më parë është shfaqur në disa festivale të filmit në Evropë dhe rajon.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤