Intervista në televizioni i bashkon ish të dashurit

Helen Mirren dhe Liam Neeson ndoshta kanë pasur ritakimin më interesant me një ish të dashur.

2-4

Picture 1 of 2

Mirren dhe Neeson kanë kujtuar kohet kur ishin në lidhje dhe tejet të dashuruar në një intervistë për “The Graham Norton Show”.

Ata thanë që ishin tejet të dashuruar me njëri tjetrin gjatë romancës së tyre katërvjeçare, 30 vjet më parë.

Liam madje ka pohuar që ishte dashuri në shikim të parë.

E Helen tha se lidhja e tyre ishte goxha serioze dhe se nuk ishte vetëm një romancë e shkurtër.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤