Ish-kryeministri Sali Berisha ka uruar shqiptarët për ditën e flamurit

Ish-kryeministri Sali Berisha ka uruar shqiptarët për ditën e flamurit.

“Gezuar ditelindjen e lirise se shqiptareve, festen e festave tona! sb”,- shkruan Berisha në Facebook. Në rrjetin social, Berisha ka publikaur dhe një video me simbolet kombëtare dhe në sfond tekstin e këgënes “Kuq e Zi”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤