Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..

View Gallery
16 Photos
Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 8

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 7

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 6

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 5

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 4

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 3

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
Ivanka

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump 1

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
Ivanka dhe motra

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
Ivanka-Trump-9

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump-pregnant-third-child-breaking-news-ftr

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump-jared-kushner-baby-lead-1

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
Ivanka-Trump-1

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
ivanka-trump

Ivanka Trump, e zgjuar, e bukur dhe pasanike…trashëgimtarja e 3 miliardë dollarëve..
Ivanka-Trump-4

Të trashëgosh një biznes dhe një pasuri jo vetëm në fushën finaciare, por edhe pasuri vlerash është sa e lehtë, po aq edhe e vështirë.

Revista “Forbes” ka bërë një përzgjedhje të trashëgimtarëve femra të cilat kanë arritur sukses në art, sport, biznes dhe në fusha të tjera.

Një nga vajzat që ka tërhequr më së shumti vëmendjen e medias, por edhe të shumë njerëzve të tjerë është Ivanka, vajza e Donald Trump.

Diplomuar në Universitetin e Pensilvanisë, ish-modele dhe anëtare e organizatës “Trump” e tashmë pjesë e administratës së babait të saj në Shtëpinë e Bardhë, trashëgon plot 3 miliardë dollarë.

Pyetja se Kush është Ivanka e ka ndjekur atë qysh prej fillimit të sagës Trump. A është ajo një demokrate Manhatani që mbart barrën ideologjike të republikanëve vetëm për të mbështetur të atin?

A është ajo një feministe e fshehtë që po planifikon të shprishë instinktet më të këqija të seksistit të njohur në Shtëpinë e Bardhë, një ambientaliste e fshehtë që punon për të shpëtuar botën nga ngrohja globale? A ka ajo një axhendë krejt të vetën dhe nëse po, cila është?

Qysh kur Ivanka Trump foli në Konventën Kombëtare të Republikanëve, njerëzit kanë qenë të hutuar. Duke u shfaqur e hatashme në një prej veshjeve të saj dalluese, e bija e miliarderit të njohur seksist e rrëmbeu skenën, në një natë të nxehtë në Cleveland, ndërsa foli rreth grave që punojnë dhe nevojave të tyre. Trazimi menjëherë krijoi sëmbime në sallën e konventës, ku duartrokitjet ishin të sjellshme, por të përmbajtura.

Pamja në shumë portrete dukej sikur thoshte: “A mos vallë e dëgjova të thoshte “kujdes i përballueshëm për fëmijët?” Kur e lanë të hyjë këtë demokraten feministe? Mbylleni diku! Pyetja se Kush është Ivanka e ka ndjekur atë qysh prej fillimit të sagës Trump.

A është ajo një demokrate Manhatani që mbart barrën ideologjike të republikanëve vetëm për të mbështetur të atin? A është ajo një feministe e fshehtë që po planifikon të shprishë instinktet më të këqija të seksistit të njohur në Shtëpinë e Bardhë, një ambientaliste e fshehtë që punon për të shpëtuar botën nga ngrohja globale? A ka ajo një axhendë krejt të vetën dhe nëse po, cila është?

Të qenit Vajza e Parë mund të kërkojë po aq përkushtim sa të jesh Zonja e Parë.

E kjo vlen veçanërisht nëse i merr përsipër shumicën e detyrave të gruas presidenciale, siç bën Ivanka Trump.

Qysh nga dita e inaugurimit, Ivanka i ka mahnitur të gjithë me stilin elegant dhe fustanet formale.

Duke mos qëndruar asnjëherë larg toneve neutrale, ajo herë pas here është shfaqur edhe me nuanca të rozës dhe argjendit.

Kudo që shfaqet, Ivanka rrëmben interesimin me bukurinë e vet, karizmin dhe stilin prej dame.

“Vajza e parë” më e fuqishme e Amerikës është përkrahja më e madhe dhe dora e djathtë e babait të saj, Donald Trump, në punët afariste dhe hapat e tij politikë.

Ndjenja e saj për modën është pothuajse e pagabueshme, edhe pse stili i saj është klasik dhe i matur, megjithatë ekzistojnë momente kur Ivanka bën përjashtim.

Kombinimi më i ri veror për punë, të cilin e ka zgjedhur Ivanka, të lë pa frymë.

Duket që nuk gabon kur zgjedh prerjen, modelin dhe ngjyrën – sipas trupit të saj.

Ivanka me veshjet e saj ka konfirmuar edhe atë faktin e njohur mirë që këpucët klasike me ngjyrën e lëkurës janë një ndër modelet më praktike të këpucëve të cilat një femër mund t’i posedojë.

Me to më së lehti kombinohen cilido fund, fustan apo pantallona.

Pushtet pa kufij në Shtëpinë e Bardhë. Në Krahun Perëndimor, Ivanka është bërë shpejt një qendër e pushtetit në Shtëpinë e Bardhë. Trumpi ka thënë se e bija e ndihmon me çështjet e grave, por detyra e saj nuk ka kufij.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤