Ja çfarë po ndodh mes Flori Mumajesit dhe Zaiminës

View Gallery
2 Photos
Ja çfarë po ndodh mes Flori Mumajesit dhe Zaiminës
Flori Zajmina 1

Ja çfarë po ndodh mes Flori Mumajesit dhe Zaiminës
Flori Zajmina 2

Zaimina Vasjari ka bërë së fundmi në “Instagram” lojën me pyetje-përgjigje me fansat.

Një pyetje ishte edhe: “Kur don me na pru ni kong t’re si ‘Po ta dija unë’.

Përgjigja e këngëtares nuk ka munguar: “Për këtë duhet të pyesim Flori Mumajesin”.

Mesa duket dy artistët do nisin një bashkëpunim.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤