Ja cilët janë Miss dhe Mister Kids 2017!

Në Ferizaj është mbajtur eventi më i bukur për fëmijë, Miss dhe Mister Kids 2017.

3-1

Picture 1 of 6

Nën organizimin e kompanisë “Line Music” dhe me një juri profesioniste, kanë konkuruar fëmijë mjaft të bukur, por çmimin për Mister Kids Kosova 2017 e ka rrëmbyer Shahin Podvorica.

Ndërsa Miss Kids është zgjedhur e bukura Meleqe Thaqi.

Fotografi i njohur Franqesk Frokaj (dikur ish mister) ka qenë në juri dhe i ka dorëzuar edhe çmimin misterit të vogël.

Ky event ka qenë një ndër më të bukurit që është mbajtur në këtë fund vit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤