Ja si zgjedh të festojë mbretëresha Elizabeth në ditëlindjen e 91

elizabeth

Mbretëresha Elizabeth feston fitoren e kalit të saj ‘Call to Mind’, lindur nga Galileo, kali më i famshëm i garave irlandeze, i cili fitoi garën vetëm një ditë pas ditëlindjes së saj.

Elizabeth shfaqet në Ditën e Pranverës në Dubai pasi kali fitoi një nga garat më të rëndësishme atje.

Pak minuta më vonë, ajo mori një çmim nga organizatorët për arritjen e Call to Mind. Mbretëresha dukej shumë e lumtur me pjesëmarrjen e saj dhe u shfaq e veshur me blu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤