Janet Jackson: Ëndërra për të qenë një mama më në fund u realizua.

jackson-slams

Vetëm disa javë para se të bëhej 50 vjec, Janet Jackson tregon se do të bëhet nënë.

janet-jackson-is-pregnant

Kur Janet Jackson anuloi turneun e saj botëror muajin e kaluar, njerëzit menjëherë filluan të spekulojnë se një fëmijë është rrugës – dhe një burim tashmë e ka konfirmuar se ky lajm është i vërtetë.

janet-jackson-unbreakable-tour-2015-billboard-650-promo

“Burri im dhe unë jemi duke planifikuar familjen tonë, kështu që unë do të vonohem nëpër turne,” tha Jackson në një video të postuar në Twitter më 6 Prill “Ju lutem, më kuptoni se është e rëndësishme që ta bëj. Më duhet të pushoj tani – urdhërat e mjekut ”

Do të jetë fëmija i parë për Jackson dhe bashkëshortin e saj, Wissam Al Mana, 41 vjec, i cili fshehurazi u martuan në vitin 2012, por nuk e konfirmuan lajmin deri në fillim të vitit 2013.

1024.JanetJackson.Wissam.mh.022513

Janet_Jackson_Number_Ones_Tour_2011

Këngëtarja është martuar më parë me René Elizondo, Jr nga viti 1991 deri në vitin 2000 dhe James Debarge nga viti 1984 deri 1985.

634.jackson.ls.122012

article-2590472-1C9AA3A800000578-187_634x838

janet-jackson-2016-thatgrapejuice-600x739

vc1If6Nd

02-janet-jackson-unbreakable.w1200.h630

JanetJackson030615-616x440-1

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤