“Je bërë e gjitha plastik”/ Vesa Luma: Do tregoj një të vërtetë…

View Gallery
3 Photos
“Je bërë e gjitha plastik”/ Vesa Luma: Do tregoj një të vërtetë…
Vesa 1

“Je bërë e gjitha plastik”/ Vesa Luma: Do tregoj një të vërtetë…
Vesa 2

“Je bërë e gjitha plastik”/ Vesa Luma: Do tregoj një të vërtetë…
Vesa 3

Këngëtarja Vesa Luma është tejet aktive nëpër rrjete sociale. Ajo nuk ngurron për të ndarë me ndjekësit në “Instagram” fotografi që dëshmojnë rutinën e përditshmërisë së saj, si në jetën personale ashtu edhe në atë profesionale.

Mirëpo, si shumë personazhe të njohur, edhe Vesa përballet herë pas here me komente dhe kritika të ndryshme. Së fundmi, një ndjekës e ka akuzuar këngëtaren për operacione plastike.

“Je bërë e gjitha plastik, po dil ashtu si je”– i ka shkruar ai, i cili nuk ka ngelur pa një përgjigje nga këngëtarja. “E keni mësuar përmendësh këtë fjali.

Do të tregoj një të vërtetë, të hidhur për ty ndoshta: asgjë, por asgjë plastike nuk ka këtu”– i është përgjigjur Vesa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤