Jennifer Lopez dorë për dore me të dashurin e saj

Javën e kaluar të gjithë i kishin sytë te Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez në mbrëmjen e Met Gala.

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez 1

Picture 1 of 3

 

Dhe këtë vëmendje çifti e mori sërish në New York.

Lopez dhe Rodriguez u panë dorë për dore të lumtur pranë njëri-tjetrit ndërsa po shkonin për darkë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤