Juli Krisafi, moderatorja e re e “Pasdite në Top Channel”

Juli Krisafi, spikerja e edicioneve qëndrore prej disa vitesh në “Top Channel”, do të jetë moderatorja e re e “Pasdite në Top Channel”.

Burime nga vetë media bëjnë me dije se Juli Krisafi, përveç prezantimit, do të jetë dhe bashkëautore e këtij programi.

Largimi i Jonida Shehut nga emisioni që drejtonte prej 1 viti, “Pasdite në Top Channel”, u bë lajmi i pasdites së sotme.

Sipas Shehut, ishte ajo vetë që vendosi të largohej nga “Pasdite në Top Channel”.

Kjo deklaratë pasoi një tjetër, të drejtuesve të televizionit. Sipas tyre, Jonida Shehu u hoq nga puna për jo profesionalizëm.

Por ajo çka ende nuk u bë e ditur ishte kush do ta zëvëndësonte Jonidën këtë sezon. E pikërisht “Top Channel” zbuloi se, Juli Krisafi do të marrë drejtimin e “Pasdites”.

Spikerja e edicioneve qëndrore prej disa vitesh në “Top Channel”, përveç prezantimit, do të jetë dhe bashkëautore e këtij programi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤