Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…

View Gallery
11 Photos
Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate-Middleton

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate-Middleton-1

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate-Middleton-1

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate 1

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
kate and will

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
kate-middleton

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
Kate-MIddleton

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
kate-middleton

Kate Middleton ka kaluar fëmijërinë në Jordani?! Princ Harry tregon…
kate william

Vetë Dukesha e Kembrixhit nuk ka folur shumë në media për atë pjesë të fëmijërisë së kaluar në Jordani, por këtë e bëri tani i shoqi, pikërisht gjatë ndalesës në këtë vend si pjesë e turneut të tij në Lindjen e Mesme.

Familja e Kate-t u shpërngul në Jordani në majin e vitit 1984, kur ajo ishte dy vjeçe dhe e motra Pipa vetëm 8 muajshe.

I ati, Michael, menaxher i British Airways duhet të vendosej në Aman për punë dhe i mori me vete. Aty qëndruan disa vjet, periudhë kjo të cilën Kate e kujton me dashuri të madhe sipas William-it.

Kjo është dhe arsyeja përse 36- vjeçarja u zemërua që nuk mund ta shoqëronte në këtë rrugëtim për shkak se nuk ka shumë që solli në jetë fëmijën e tyre të tretë, Louis.

Si për koincidencë, kreu i shoqatës së bamirësisë me të cilin William u prezantua gjatë kësaj vizite, e njihte mirë shtëpinë në të cilën kanë jetuar dikur Mildleton-ët!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤