Kate Middleton në pritje të binjakëve

Familja mbretërore do të shtohet me dy fëmijë të tjerë.

Bëhet fjalë për Dukeshën Kate Middelton dhe Princin William, të cilët për dy muaj do të sjellin në jetë jo një por dy fëmijë, pasi Kate është në pritje të binjakëve.

Aktualisht çifti mbretëror kaë dy fëmijë të vegjël, George dhe Charlotte.

Sipas mediave, njëra nga vajzat e çiftit do të mbajë emrin Diana, në nder të Princeshës.

Sipas Life & Style, Kate dhe William janë vërtet të lumtur për lajmin e shtatzënisë dhe ata i kanë thënë tashmë familjes dhe miqve të ngushtë për këtë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤