Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare

View Gallery
7 Photos
Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
a31481279186

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
a51481279191

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
a21481279182

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
a61481279194

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
a431481279196

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
b054f7dcaf2c3b5c7466c08e939fa1ed

Kate Middleton rrëmben vëmendjen e të gjithëve në foton familjare
duchess

Buckingham Palace ka ndarë një fotografi të Mbretëreshës dhe familjen e saj, gjatë një pritje diplomatike.

Mbretëresha 90 vjeçare ishte veshur me një fustan të bardhë dhe brez blu, në krah të majtë shoqërohej nga burri i saj, princi Filip, dhe çifti William dhe Kate.

Kjo e fundit befasoi të gjithë me një fustan të kuq të dizajnuar nga stilistja e Jenny Packham, ndërsa kishte zgjedhur që në këtë takim të mbante kurorën e Princeshës Diana.

Po ashtu në krahun e djathtë të Mbretëreshës, ndodheshin Princi Charles dhe gruaja e tij, Dukesha e Cornwall.

Publikimi i një portreti zyrtar të familjes gjatë pritjes diplomatike është një veprim i rrallë nga pallati mbretëror, pasi ata kurrë nuk publikojnë foto brenda një ngjarje të tillë.

Kjo pritje është konsideruar si ngjarja kryesore diplomatike e vitit në Londër dhe pasqyron rëndësinë e Mbretëreshës në marrëdhëniet diplomatike të vendit. Të gjithë anëtarë të lartë të familjes mbretërore, të cilët nuk kanë angazhime të mëparshme, marrin pjesë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤