Kate shkëlqen por i ndodh një incident

Dukesha e Kembrixhit u gjet në një situatë jo të këndshme, derisa taka e këpucës u bllokua në grila.

9-1

Picture 1 of 12

Kate, e cila është shtatëmuajshe me fëmijën e saj të tretë, u ndal gati në gjurmët e saj pas mbërritjes në një qendër për trajtimin e varësisë në Wickford, Essex.

Pasi u përshëndetën nga Zëvendësi Togeri i Essex Jonathan Douglas-Hughes – i cili u rrëzua kur e takoi atë dhe Uilliam në vitin 2016 – Kate i thoshte se ajo kishte bërë ‘të njëjtën gjë si ai’.

Fatmirësisht ajo arriti të nxjerrë këmbën e saj pa shumë zhurmë.

Nuk ishte hera e parë që Dukesha ka pësuar një mosfunksionim të këpucëve; në mars 2013, ajo pothuajse u ndërpre dhe gati ra mbi oficerët dhe gardianët e Rojeve Irlandeze gjatë një Parade të Shën Patrikut në Aldershot.

Si një shtatzënë Kate shkëlqeu me paraqitjen dhe stilin e saj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤