Këtë shtëpi mund ta merrni kudo me vete

View Gallery
4 Photos
Këtë shtëpi mund ta merrni kudo me vete
6_5

Këtë shtëpi mund ta merrni kudo me vete
1_15

Këtë shtëpi mund ta merrni kudo me vete
2_20

Këtë shtëpi mund ta merrni kudo me vete
4_12

Ajo është ndërtuar nga betoni dhe nga materialet e tjera të forta.

Mirëpo ndryshe nga shtëpitë e tjera, ajo ka një konstrukt të tillë që mund të zhvendoset diku tjetër.

Kuzhina, banja dhe dhoma e gjumit janë të vendosura prapa, në mënyrë që banuesit të saj t’i sigurojë privatësinë, ndërsa përpara është muri prej qelqi i cili siguron dritë të mjaftueshme.

Në kulmin ku duhej të ishte çatia janë vendosur panelet solare të cilat prodhojnë energji.

Shtëpia është e ndërtuar sipas një moduli që e lejon të vendoset në objekte më të mëdha.

Betonizimi është i izoluar me vakum duke lejuar kështu temperaturën e përshtatshme përgjatë gjithë sezonit të vitit.

Projektuesit nga Kodaseme shpjegojnë se ajo mund të përdoret si shtëpi pushimi, zyrë, klasë mësimi, kafene etj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤