Këto 15 shtete kanë femrat më të bukura në Tokë

Në të gjitha 195 shtetet e botës, cili shtet mendoni se ka femrat më të bukura?
Jemi të sigurt se përgjigja e kësaj pyetjeje ndryshon në varësi të opinioneve, pasi secili ka idenë e tij mbi atë që bën një femër tërheqëse.

Por sipas të dhënave dhe përfundime të fundit ka padyshim disa shtete në botë që duket se janë të mbushura me më shumë femra të bukura, sesa të tjerat.

Kështu, këto duket se janë shtetet me femrat më të bukura në botë:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤