Kim zbulon se surrogatja e saj s’e dinte fëmijën e kujt po e mbante

Kim Kardashian bëri një zbulim të habitshëm për surrogaten e saj: “Ajo nuk e dinte se mbante fëmijën e Kim dhe Kanye West – në fillim”.

“Ajo s’e dinte në fillim”, tha 37-vjeçarja gjatë një interviste në “The Real”.

Kim shpjegoi se përse ajo vendosi t’i tregonte: “Ju mund ta bëni plotësisht në mënyrë anonime. Unë u ndjeva sikur, kushdo që mbanë fëmijën tim, çfarë nëse ajo nuk është një fanse e imja apo burrit tim? Çfarë nëse nuk do ta mbajë fëmijën tonë. Doja t’i jepja zgjedhjen dhe të jem krenare me këtë gjë. Doja një lidhje me të”.

Ajo gjithashtu foli edhe për atë që ndodhi kur surrogatja e zbuloi: “Ajo ishte shumë e emocionuar. Ishte me të vërtetë krenare për ta bërë këtë”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤