Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura

View Gallery
5 Photos
Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura
unnamed_401471012715

Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura
unnamed_411471012712

Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura
unnamed_421471012710

Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura
unnamed_431471012708

Kishat më të mëdha të Evropës tani të braktisura
unnamed_441471012706

Disa fotografi të kishave më të mëdha nëpër Evropë janë lënë nën mëshirën e kohës, shkruan Daily Mail.

Këtu më poshtë do të gjeni disa kisha të braktisura në Francë, Belgjikë, dhe Itali që nuk janë prekur qëkur janë mbyllur dyert e tyre.

Disa prej tyre ende kanë brenda orenditë e tyre në vendet që kanë qenë, gjë që tregon se sa me vështirësi kanë ndryshuar gjatë viteve.

Sipas statistikave, 66 % e krishterëve nëpër botë jetojnë në Evropë deri në vitin 1910. Tani kjo përqindje është zbritur në 26.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤