Kjo është gruaja bukuroshe e Erion Veliajt

Erion Veliaj, kryebashkiaku i Tiranës është i martuar me Ajola Xoxa, një grua shumë e bukur e me stil.

8-2

Picture 2 of 20

Ajola 33-vjeçare, edhe pse jashtë fokusit të medieve për dukjen e saj, e stilin e veçantë që ka, i bën konkurrencë vajzat të show-bizit shqiptar.

Pas një bashkëjetese prej disa vitesh së bashku, Xoxa 31-vjeçare dhe Erioni 36-vjeç lidhen martesë mes tyre në vitin 2014 në një ceremoni të madhe të nisur në Gjirokastër dhe të vazhduar në Tiranë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤