Kjo lloj femre e bën të lumtur një mashkull!

Një studim i ri i kryer nga departamenti i psikologjisë në UNAM, doli në një përfundim i cili i ka habitur të gjithë.

Meshkujt që janë martuar me femrat e mbushura, pra jo elegante janë 10 herë më të lumtur.

Sipas ekspertëve janë disa arsye:

1. Më shumë kile, më shumë dashuri.

2. Thonë se dashuria lind nga stomaku, prandaj meshkujt do preferonin një femër e cila vdes për ushqimin e mirë.

3. Mesa duket përqafimet e tyre janë më të këndshme.

4. Këto femra janë më të qeshura dhe kanë sens humori më shumë se femrat elegante

5. Femrat e kolme nuk janë të vështira për t’i bërë dhurata. Pasi edhe një pako me çokollata do ishte perfekte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤