Kristen Bell nuk mendon se Burrat & Gratë janë të barabartë – por jo në mënyrën që mendoni ju!

image

Kristen Bell ka paraqitut një pyetje të rëndësishme, por duke provokuar në një ese: Çfarë është e gabuar me të qenit grua? Aktorja ka shqyrtuar përgjigjen në një pjesë të titulluar “Pse të qënit grua është një gjë e mirë”, e cila ka shkruar për kanalin e Shtëpisë së Bardhë në Platformën botuese të mesme.

Bell ka filluar me një deklaratë të guximshme që mund të bezdisë disa. “Ka shumë njerëz në këtë botë të madhe të cilët mendojnë se femrat nuk janë të barabarta me burrat,” shkruan ajo. “Dhe, unë mendoj se ky mund të jetë një opinion “djegës”, por unë bie dakord që ka dallime -.. Dallime të natyrshme dhe të palëkundura” Bell argumenton se ndërsa cilësitë që përcaktojnë gratë dhe burrat veç e veç janë parë si një disavantazh ndaj femrave përmes historisë njerëzore, nuk ka asnjë arsye që kjo duhet të jetë kështu.

“Pyetja ime është, kush i vendosi këto dallime të dobëta?” kërkon aktorja. “Pse është duke u bërë fjala ‘grua’ negative?” Kjo është një pyetje e mirë.

 

Downloaded from www.sexydesktop.co.uk

Ju i keni dëgjuar të gjithë këto më parë: duke qenë të ndjeshme, emocionale, dhe jo konfrontuese. “Hej zonja, gjejeni çfarë? Të gjitha këto shkojnë në kolonën e ‘pro’!” shkruan Bell.

Ajo vazhdon të shpjegojë se si secila prej këtyre karakteristikave është një aset. Për të, duke qenë “grua” do të thotë ndjeshmëri, bujari, dhe në ujdi me nevojat e atyre që ka përreth jush. Kjo do të thotë se e zgjidh konfliktin me “qetësi, fleksibilitet, dhe një vendosmëri të qetë.”

37-vjeçarja është e kujdesshme dhe ka bërë një paralajmërim të rëndësishëm këtu – se gratë nuk janë të gjitha një dhe të njëjta. “Ju lutem mos gaboni duke thënë se çdo grua përshtatet në një kuti të caktuar, ose që çdo përvojë e femrave është e përbashkët,” shkruan ajo. “Unë, megjithatë, them se çdo grua sjell diçka në tryezë se vetëm ajo mund të sjellë.

Kristen Bell-2

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤