Ky lloj i gërshetave është trendi fundit i flokëve!

View Gallery
4 Photos
Ky lloj i gërshetave është trendi fundit i flokëve!
floke-gershete-vere-stil-flokeve1489045563

Ky lloj i gërshetave është trendi fundit i flokëve!
floke-gersheta-31489045561

Ky lloj i gërshetave është trendi fundit i flokëve!
floke-gershtea-21489045566

Ky lloj i gërshetave është trendi fundit i flokëve!
floke-stil-gershete1489045570

Dhe ju merr vetëm pak sekonda kohë për t’i bërë flokët me gërsheta të tilla…

Ky lloj i gërshetave i njohur si gërsheta të rrafshta apo petull (pancake braids), duket sikur keni ndjesinë të hidhni nutella mbi flokët, aq nga atraktiviteti i tyre. Por, mos bëni panik, realisht kjo nënkupton se duhet të hidhni nutella, por që kjo paraqet një teknikë që rrafshon gërshetat tuaja dhe jep iluzionin e pamjes së gërshetave më të trasha dhe shumë të lezetshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤