Leksionet e Zonjave të Para

View Gallery
5 Photos
Leksionet e Zonjave të Para
1-jakcie-kennedy-natalie-portman

Leksionet e Zonjave të Para
2

Leksionet e Zonjave të Para
3-laura-bush-elisabeth-banks

Leksionet e Zonjave të Para
4

Leksionet e Zonjave të Para
5-michelle-obama-tika-sumpter

Harrojeni veshjen e balerinës së “Mjelma e Zezë”, Natalie Portman sfidon të favorizuarën Emma Stone të “La La Land” me filmin e Jackie.

Filmi tregon për zinë e Zonjës së Parë, më 22 nëntor 1963, presidenti John Fitzgerald Kennedy u vra në Dallas, duke dhënë shpirt në krahët e të shoqes. Një vdekje që u shënua në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, por jo vetëm.

Aktoret që kanë luajtur role të Zonjave të Para tregojnë se çfarë kanë mësuar prej tyre.

Nga Jakcie Kennedy (Natalie Portman): Ndjesia e fortë e dinjitetit përpara dhimbjes

Nancy Reagan, (Cynthia Nixon): Feminizmi është aftësia që të zgjedhësh ajo që do të jesh.

Laura Bush (Elisabeth Banks): Lidershipi nuk konsiston tek popullariteti, por në mundësinë për të bërë atë që është e drejtë.

Eleanor Roosvelt (Jane Alexander): Askush nuk të bën të ndihesh inferior pa konsensusin tënd.

Michelle Obama (Tika Sumpter): Për të mbajtur të fortë një lidhje është thelbësore të gjesh ekuilibrin mes punës dhe jetës private.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤