Leonora tërheq vëmendjen me setin e ri fotografik…

View Gallery
3 Photos
Leonora tërheq vëmendjen me setin e ri fotografik…
auto_59591479152261

Leonora tërheq vëmendjen me setin e ri fotografik…
auto_leo-1-1-768x7681479152258

Leonora tërheq vëmendjen me setin e ri fotografik…
leonora-jakupi-620x330

Këngëtarja Leonora Jakupi përveç me zërin dhe projektet e suksesshme muzikore njihet edhe për stilin unik.

Së fundmi ajo i ka dhënë ‘frymë’ stinës së vjeshtës me një fotosesion të fundit të realizuar.

Ajo ka zgjedhur të ndajë me ndjekësit disa prej fotografive në të cilat duket shumë tërheqëse e siç duket këngëtarja ka edhe foto të tjera të pa publikuara me të cilat do ta marrë sërish vëmendjen.

Kujtojmë se ajo është gjithashtu në përgaditje të projekteve të reja muzikore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤